Prijzen

Tarieven & Services

Een vakantie of zakelijke vlucht, een intensieve ervaring. Bespaar uzelf de tijd, ongemakken en de flinke parkeerrekening. Taxi Driving zorgt dat uw reis goed begint en u comfortabel weer thuis aankomt.  

De aankomst- en vertrektijden houden wij scherp in de gaten voor u. Wij brengen en halen u aan zeer gunstige tarieven van en naar: Brussel National, Charleroi, Schiphol, Keulen en de luchthavens in en rond Parijs. Maak een vliegende start en reserveer op tijd

Offerte

Met een professionele directie- en privé-chauffeur maakt u een goede indruk op al uw nationale en internationale zakelijke relaties. Na een aangename taxirit, een goedgeluimde zakenrelatie en een constructieve meeting!

Presentabel geklede chauffeurs met de nodige talenkennis zorgen voor de correcte wijze van vervoer. Van of naar kantoor, congrescentrum, hotel en uiteraard van en naar de luchthavens Brussel nationaal, Antwerpen, Charleroi en alle andere Europese luchthavens.

Offerte

Het vervoer van documenten gaat bij ons altijd gepaard met de grootst mogelijke zorg. Zo weet u zeker dat uw belangrijke documenten exact op het juiste tijdstip en bij de juiste persoon worden afgeleverd. Heeft u een verzegeld pakket of document dat op een specifieke plaats en tijd bezorgd dient te worden?

Wij rijden voor voor zowel zakelijke als particuliere klanten naar alle mogelijke bestemmingen in heel Europa. Onze chauffeurs staan 24 uur per dag voor u klaar om uw documenten nauwkeurig en discreet te bezorgen op de plaats van bestemming. En dat tegen een vast, scherp tarief.

Offerte

Passend vervoer voor een uitstapje met familie, vrienden of een bedrijfsevenement. Taxi Driving zorgt dat het vervoer van begin tot eind soepel, veilig en prettig verloopt.

Vervoer op maat in binnen- en buitenland. Met Taxi Driving wordt een groepsuitje een unieke totaalbeleving! Verwacht gedegen locatiekennis, comfortabel vervoer en een uitstekende service.

Offerte

We hebben al meer dan

85,000

Mensen veilig op hun bestemming gebracht.

Over Onze Taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Steeds Proper & Ontsmet

Uw gezondheid is onze zorg. Daarom worden onze voertuigen na elke rit schoongemaakt en ontsmet. Bovendien worden onze auto’s continu proper gemaakt en goed geventileerd.

Steeds Op Tijd

Stiptheid is één van onze belangrijkste kenmerken. Met Taxidriving Pikken we u steeds op tijd op en zorgen we er voor dat u op een veilige manier uw bestemming bereikt.

Steeds Onderhouden

Onze auto’s worden op regelmatige basis onderhouden. De Bandenspanning wordt regelmatig gecontroleerd. We zorgen er voor dat uw rit veilig verloopt.

Kindvriendelijk

We zijn zeer kindvriendelijk. Daarom zorgen we zowel voor kinderstoelen, verhoogkussens als Maxi-Cosi die gratis ter beschikking staan voor onze jongste klantjes. (Vraag dit tijdig aan*)

De Taxisector heeft gereglementeerde prijzen. Wij bieden u kortingen aan op deze prijzen. Vraag ze aan!